Ο αριθμός των χρηστών με smartphone αυξάνεται συνεχώς και ξεπερνά τους αριθμούς των χρηστών με υπολογιστή, γι’ αυτό δεν πρέπει να αγνοηθεί η πιθανότητα να προσεγγιστεί το κοινό αυτού του καναλιού. Το mobile marketing δημιουργεί ισχυρότερες εμπειρίες των χρηστών που εκτείνονται πέρα από την τυπική διαφήμιση με banner (η οποία μπορεί εύκολα να παραβλεφθεί σε μια οθόνη κινητού) όπου προσεγγίζει το marketing με την δυνατότητα να φτάσει στο στοχευόμενο κοινό οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Το μάρκετινγκ για κινητά προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για αλληλεπίδραση με τους χρήστες σε πιο προσωπικό επίπεδο. Σήμερα, μπορούμε να απευθυνθούμε σε ένα πιο συγκεκριμένο κοινό όχι μόνο ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και την τοποθεσία, αλλά και τα ενδιαφέροντα και τα δεδομένα περιήγησης για κινητά, καθώς και άλλους παράγοντες που δίνουν τη δυνατότητα να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο τμήμα-στόχο, μέσα σε ένα συγκεκριμένο προφίλ κοινού .

Μία εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών τεχνικών στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, καθώς και οι υπηρεσίες υλοποίησής μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Ως έμπειρη επαγγελματική ομάδα για το mobile μάρκετινγκ, μπορούμε να διαχειριστούμε ολόκληρη την καμπάνια σας για κινητά από τη στρατηγική, το προφίλ κοινού, τον σχεδιασμό καμπάνιας και την ανάπτυξη, μέχρι την παράδοση και την αναφορά.

Παρέχουμε μια αναλυτική ανάλυση της στρατηγικής μάρκετινγκ για κινητά προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μην χάσετε μια τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία – go mobile!

  • Mobile First Design

    Εξασφαλίζουμε μια μεγάλη εμπειρία περιήγησης για όλους τους χρήστες με συγκεντρωμένες προσπάθειες σε κινητά και σταθερούς υπολογιστές.

  • Accurate Targeting

    Γνωρίζουμε τις δυνατότητες που προσφέρει το mobile μάρκετινγκ για την επιχειρηματική επιτυχία, γι ‘αυτό και οι καμπάνιες μας για κινητά βασίζονται στην ακριβή στόχευση.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ