Σχετικά με εμάς

Η εταιρείας μας αναλαμβάνει την διαδικτυκή παρουσίαση της επιχείρησής σας μέσω της κατασκευής ιστοσελίδων, σχεδίαση λογότυπου, προώθηση ιστοσελίδας με search engine optimization, διαφήμιση σε AdWords & Facebook.

Υπηρεσίες

Εμπειρία

Ιστοσελίδες - 5 έτη
eShop - 4 έτη
SEO - 4 years

ΠΟΡΕΙΑ

Έχοντας στο δημιουργήσει μας δεκάδες ολοκληρωμένα και επιτυχημένα project, αναζητούμε νέες αποδοτικές μέθοδους προσέγγισης της σχεδίασης και Κατασκευή Ιστοσελίδων.

Η κατασκευή μίας ιστοσελίδας είναι μία σύνθετη διαδικασία, απαιτητική με λεπτομέρειες στην υλοποίηση οι οποίες κάνουν την διαφορά.

Συνεχώς εξελισσόμαστε με νέες τεχνολογίες και μεθόδους. Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε γινόμαστε πιο αποδοτικοί.

Χρόνια εμπειρίας

Ολοκληρωμένα Project

Ικανοποιημένοι Σταθεροί Πελάτες

Άτομα στην Ομάδα

Why work with us

5 χρόνια συνεχούς εμπειρίας

Από τα πρώτα μας βήματα, ξεκινήσαμε με μεσαίες επιχειρήσεις υψηλών απαιτήσεων. Μελετήσαμε σε βάθος τις ανάγκες των επιχειρήσεων, για αποδοτική προβολή στο διαδίκτυο. Εντάξαμε την προώθηση ιστοσελίδων με search engine optimization στις βασικές προδιαγραφές με αποτέλεσμα να ανταμειφθούμε για αυτό.

Έμφαση στις λεπτομέρειες

Τόσο σε επίπεδο προγραμματιστκό αλλά και κατά την διάρκεια του σχεδιασμού, φροντίζουμε να βελτιώνουμε τις γνώσεις μας. Ιδιαίτερα στη σχεδίαση, εντάξαμε άτομα ικανά και έμπειρα στην σχεδίαση λογότυπου αλλά και στην σχεδίαση των ιστοσελίδων. Έτσι παραδίδουμε έργα τα οποία είναι φρέσκα, ευχάριστα στην περιήγηση, με έμφαση στα ουσιώδη στοιχεία.

Δεκάδες ικανοποιημένοι πελάτες

Η πλειοψηφία των πελατών μας, ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων που εμπιστεύονται τον άνθρωπο πίσω από την εταιρεία. Το μεγαλύτερο ποσοστό νέων πελατών προέρχεται από συστάσεις. Φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις αλλά και τις ανάγκες, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Υποστήριξη & εξυπηρέτηση

Πέραν της προσδοκούμενης υποστήριξης, έπειτα από την ολοκλήρωση κάθε νέου έργου, συχνά λαμβάνουμε αιτήματα επίλυσης προβλημάτων. Στις περιπτώσεις αυτές επικεντονώμαστε στην άμεση επίλυση, με κάθε δυνατό τρόπο.

Μας δείχνετε την συμπάθεια για το ήθος και την συνέπεια.

Επαγγελματίες συνεργάτες

Η εξειδίκευση είναι μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια για κάθε επαγγελματία. Έτσι, οι συνεργάτες μας εξειδικεύονται στον τομέα τους. Ένα από τα πιο δύσκολα και χρονοβόρα βήματα στην δημιουργία μίας ομάδας επαγγελματιών, είναι το ήθος και η συνέπεια.