Πως μπορεί το Search Engine Optimization να “ανεβάσει” την ιστοσελίδα σας.

Οι εταιρίες σήμερα λαμβάνουν υπόψιν τους και εφαρμόζουν κάθε πλεονέκτημα το οποίο μπορεί να τους ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Ενώ παράλληλα, οι καταναλωτές στρέφονται προς το διαδίκτυο, για την αναζήτηση συμβουλών. Για τις νεοσύστατες εταιρείες, είναι πιο εύκολο να γίνουν αναγνωρίσιμες στο διαδίκτυο. Aκολουθώντας τις νέες τεχνικές προώθησης αποσκοπούν στην αναγνωρισιμότητα της εταιρίας τους online. Εκείνες οι εταιρίες που παραμένουν προσκολλημένες στους παλιούς τρόπους προώθησης, διαπιστώνουν πως τα χρήματά τους αποφέρουν ακόμα λιγότερα κέρδη. Όσες εταιρίες κάνουν την μετάβαση, προς την ψηφιακή προώθηση των υπηρεσιών τους ή προϊόντων, διαπιστώνουν πως τα κέρδη είναι ακόμα μεγαλύτερα. Το πρώτο πράγμα για το οποίο θα πρέπει να δουλεύει μία εταιρία, με σκοπό την αναγνωρισιμότητα στο διαδίκτυο, είναι το SEO.

Ζητήστε προσφορά ή καλέστε στο 210 23 22 155

Τι είναι το SEO;

Είναι η συντομογραφία του Search Engine Optimization ή βελτιστοποίηση ιστοσελίδων. Με τον όρο SEO αναφερόμαστε σε όλες τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να βελτιστοποιήσουν μία ιστοσελίδα, με σκοπό την υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Μία ιστοσελίδα η οποία εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα, λαμβάνει περισσότερη έκθεση σε πολλούς επισκέπτες, πολλές φορές αυτό σημαίνει αύξηση των κερδών και των πωλήσεων.

Σε αντίθεση με παλαιότερα, οι χρήστες πλέον ανοίγουν τον υπολογιστή τους και το κινητό τους, για την αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών. Όταν κάνουν την αναζήτηση, στην μηχανή αναζήτησης, αυτή παρουσιάζει τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες. Ο καταναλωτής επιλέγει μέσα από τις εταιρίες που εμφανίζονται στις δύο πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων.

Το SEO διασφαλίζει πως θα εμφανίζεται η ιστοσελίδα στα πρώτα αποτελέσματα.

Δεδομένα

Όλοι οι επιχειρηματίες γνωρίζουν, πως τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Έχοντας αυτό κατά νου, αναφορικά γράφουμε πως:

  • Περισσότερο από το 60% των καταναλωτών, στρέφονται στο διαδίκτυο για την αναζήτηση υπηρεσιών ή προϊόντων.
  • Η αναζήτηση στο διαδίκτυο, οδηγεί το 40% των πωλήσεων.
  • Το 75% των καταναλωτών δεν επισκέπτεται την 2η σελίδα.
  • 131 δισεκατομμυρια αναζητήσεις, πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση, παγκοσμίως.

Τα στοιχεία αυτά από μόνα τους ίσως δεν δείχνουν εντυπωσιακά, το εντυπωσιακό είναι πως συνεχώς αυξάνονται. Όσο πιο χαμηλά εμφανίζεται μία ιστοσελίδα, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να μετατρέψει την επίσκεψη σε πώληση. Έτσι αναζητούμε ένα αξιόπιστο γραφείο για υπηρεσίες SEO.

Αρχιτεκτονικό Γραφείο

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Portfolio