Είτε χρειάζεστε άμεση βοήθεια (για μία φορά) εξαιτίας ενός κρίσιμου σφάλματος ή ψάχνετε έναν έμπιστο και μόνιμο συνεργάτη για την υποστήριξη της ιστοσελίδας σας, έχουμε τρία πακέτα που θα καλύψουν όλες τις επιχειριακές σας ανάγκες.

[go_pricing id=”classic-bl_58b2be0a39121″]

Το μόνο που μένει είναι να μας στείλετε μία σύντομη περιγραφή και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Έτσι, σας παρέχουμε μία ώρα δωρεάν συμβουλευτική για το ζήτημά σας καθώς και τους τρόπους ενεργοποίησης του πακέτου υποστήριξης που σας ταιριάζει.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας ή eshop από 90€

Περιγραφή υπηρεσιών

Σε όλα τα πακέτα θα βρείτε τις παρακάτω υπηρεσίες, επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει.

Ασφαλή backup online

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι άκρως απαραίτητα όσον αφορά την διαχείριση των ιστοσελίδων. Σε περίπτωση σφάλματος ή κακόβουλης ενέργειας, ένα πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας αποτελεί την μόνη λύση πλήρης αποκατάστασης. Με την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, η αποκατάσταση πραγματοποιείται σε λίγα μόλις λεπτά.

Αναβάθμιση WordPress

Για την διασφάλιση της ιστοσελίδας, πραγματοποιούμε συχνά αναβαθμίσεις στην πλατφόρμα καθώς και στα πρόσθετα, με την έκδοσή τους. Με τις αναβαθμίσεις κλείνουν πιθανά κενά ασφαλείας στον πηγαίο κώδικα, έτσι αποτρέπουμε σε κακόβουλους χρήστες στην εκμετάλλευσή τους.

Ενημέρωση περιεχομένου

Συχνά, καλούμαστε να τροποποιήσουμε στατικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Είτε αφορά την προσθαφαίρεση κειμένου, αναπροσαρμογή της περιγραφής της σελίδας ή την αλλαγή του εικαστικού μέρους. Αναλαμβάνουμε άμεσα την ασφαλή αλλαγή και προσαρμογή.